Αν και πέρασε έντονα από το μυαλό του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με στόχο να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια για είσοδο στο League Stage του Champions League.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα έχει μια τελευταία επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του, αφού οι Θεσσαλονικείς του είχαν προτείνει… λευκό συμβόλαιο, δηλαδή ότι θα υπήρχε ούτως ή άλλως συμβόλαιο γι’ αυτόν αν αποφασίσει να συνεχίσει όπως και έκανε.

Ο 38χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε δύο γκολ. Με ένα ιδιαιτέρως ιστορικό, απέναντι στον Παναθηναϊκό, την προτελευταία αγωνιστική που ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη τότε και τον έφερε σε θέση ισχύος για τη μετέπειτα κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συνολικά έχει αγωνιστεί με τους ασπρόμαυρους 330 φορές (με απολογισμό 51 γκολ), όντας ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και τριών Κυπέλλων Ελλάδος.

loading...

Previous article«Στα 18 εκατ. ευρώ η πρώτη επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη»
Next articleΠαναθηναϊκός: «Πόρτα» σε πρόταση της Ζάγκρεμπ ύψους 2 εκατ. ευρώ για Τσέριν!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here