Δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα «ραντάρ» του Άρη.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, έχει στη μεταγραφική του λίστα δύο νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο MLS και στην Αυστραλία.

Ο λόγος για τους Νίκο Τσακίρη και Νεκτάριο Τριάντη, οι οποίοι φοράνε τη φανέλα της San Jose Earthquakes του MLS και της Central Coast της Αυστραλίας αντιστοίχως.

Ο Τσακίρης είναι μόλις 17 ετών, γεννημένος το 2005 και διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα του MLS μέχρι και το 2025, κάνοντας την περίπτωσή του λίγο πιο δύσκολη, με την ομάδα του μάλιστα να διατηρεί και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 17χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός χάφ και η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt, βρίσκεται ήδη στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στην περίπτωση του Ελληνοαυστραλού, Νεκτάριου Τριάντη, τα πράγματα μοιάζουν πιο… βατά καθώς και αυτός αλλά και ο Τσακίρης θέλουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό και στην Ευρώπη, το μοναδικό πρόβλημα είναι η περίπτωση του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο δεν είναι για τους ίδιους τόσο ελκυστικό και θα προτιμούσαν να αγωνιστούν σε διαφορετικό πρωτάθλημα.

Ο Τριάντης αγωνίζεται στην Αυστραλία, βρίσκεται στο 20ο έτος της ηλικίας του, γεννημένος το 2003 και βασικό του χαρακτηριστικό είναι το ύψος του (1.91μ.).

Ο 20χρονος αγωνίζεται ως στόπερ στην Αυστραλία και η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt βρίσκεται στις 250 χιλιάδες ευρώ.

loading...

Previous articleΆρης: Ανατροπή και «δεύτερη ευκαιρία» στον Οντουμπάτζιο
Next article«Κλείνει στην Αλ-Νασρ Ντουμπάι ο Μπακαμπού»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here