Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι έχει προτιμήσει μεταγραφικά να κινείται εντελώς αθόρυβα, αφού όσες μεταγραφές έχει κάνει έγιναν γνωστές κυριολεκτικά λίγο πριν τις υπογραφές. Έτσι φαίνεται πως κινείται και στην περίπτωση απόκτησης δεύτερου εξτρέμ, όπως έκανε και με την περίπτωση Τετέ, που μέχρι και λίγα 24ωρα πριν την οριστική συμφωνία διέψευδε τις πληροφορίες.

Στην περίπτωση του Πελίστρι συνέβη το ίδιο χθες (18/8) παρά το ρεπορτάζ που δείχνει την υπόθεση προχωρημένη, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας γνωστοποίησαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ίδιο συνέβη στα δημοσιεύματα που ήθελαν και τον Βάργκας να είναι μια προχωρημένη υπόθεση για το «τριφύλλι».

Το βέβαιο είναι πως με τη μεταγραφική περίοδο να φτάνει προς το τέλος της, ο Παναθηναϊκός θα εντείνει την προσπάθεια του για την απόκτηση ακραίου επιθετικού αφού μοιάζει η Νο1 θέση που χρήζει… κάλυψης μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Το αν θα είναι κάποιος από τους παραπάνω παίκτες ή ένας άλλος, παραμένει άγνωστο αλλά το τοπίο είναι δεδομένο πως θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here