Νέο δημοσίευμα αναφέρεται στην… πολύκροτη υπόθεση Ιωαννίδη-Σπόρτινγκ. Πιο συγκεκριμένα η «A Bola» αναφέρει στοιχεία που είναι ήδη λίγο πολύ γνωστά, προσθέτοντας όμως και το ποσό της τελικής πρότασης που ετοιμάζουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας για τον 24χρονο διεθνή φορ του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ναι μεν υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο πλέον συγκρατημένη, αφού οι μέρες τελειώνουν και η στάση των Κυπελλούχων Ελλάδας δεν αλλάζει. Ο Ρούμπεν Αμορίμ εξακολουθεί να έχει στην κορυφή της λίστας του τον Ιωαννίδη, ωστόσο οι τρεις προτάσεις που έχει απορρίψει ο Παναθηναϊκός δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους Πορτογάλους.

Η Σπόρτινγκ αρχικά πρόσφερε στον Παναθηναϊκό 18 εκατ. ευρώ. Στην συνέχεια ανέβασε την προσφορά της στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ έκανε μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια διατηρώντας το συγκεκριμένο ποσό με την προσθήκη 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους. Η τελευταία που αναμένεται να κατατεθεί, ίσως και τις επόμενες ώρες όπως αναφέρουν θα ξεπερνά τα 25εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους χωρίς να διευκρινίζεται πόσο ψηλά θα φτάσει.

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια πως αντίστοιχες προτάσεις από την Αγγλία τις έχει απορρίψει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την τελική έκβαση της υπόθεσης.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here