Όπως είχε δημοσιευθεί και τις προηγούμενες ημέρες η Σπόρτινγκ την τρέχουσα εβδομάδα, θα επανέρχονταν με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη και σύμφωνα με Πορτογαλικά ΜΜΕ αυτό συνέβη.

Τα ρεπορτάζ μεταδίδουν πως η Σπόρτινγκ έχει πλέον κάνει νέα κρούση στον Παναθηναϊκό, με πρόταση ύψους 16+2 εκατ. ευρώ. Το +2 αφορά πολύ ισχυρά μπόνους που έχουν βάλει οι άνθρωποι του Πορτογαλικού συλλόγου, ώστε να «ψήσουν» τους Κυπελλούχους Ελλάδας να τον παραχωρήσουν, πλησιάζοντας στα «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Οι απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας είναι γνωστό εδώ και μέρες πως είναι τα 20 εκατ. ευρώ, με την ομάδα της Λισσαβόνας να έχει πλησιάσει πλέον αρκετά στο ποσό που απαιτείται για να κάνει δικό της τον Ιωαννίδη και μάλιστα αρκετά γρήγορα χρονικά, αφού θέλει να νικήσει και τον… ανταγωνισμό για τον Έλληνα διεθνή.

Πλέον όπως γίνεται κατανοητό οι διαπραγματεύσεις μοιάζουν να μπαίνουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο και οι διαπραγματεύσεις που θα λάβουν χώρα την ερχόμενη εβδομάδα ίσως είναι και οι τελικές μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο η υπόθεση θα οριστικοποιηθεί ανάλογα και με τη διάθεση του 24χρονου σέντερ φορ που προς το παρόν είναι άγνωστη.

loading...

Previous article«Πρώτος Ισπανός σκόρερ στην Ευρώπη ο Μορόν» (pic)
Next articleΗ αντίδραση του Παναθηναϊκού στα νέα δημοσιεύματα για Ιωαννίδη – «Καμία πρόθεση να πωληθεί»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here