Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες δεν υπολόγιζε τον Πέπε και τελικά κατάφερε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του. Ο 26χρονος που από το 2020 βρέθηκε στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν κατάφερε να πείσει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ώστε να διεκδικήσει κάποια ενεργή θέση στο σύλλογο.

Συνολικά κατάφερε μόλις 13 συμμετοχές, όλες την πρώτη του σεζόν με μόλις 1 ασίστ και έπειτα τις δύο επόμενες αγωνίστηκε ως δανεικός, πρώτα στη Φαμαλικάο και έπειτα στις Ανκαραγκουτσού και Καρταχένα. Πλέον ο Πορτογάλος μέσος που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Ελλάδα θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Πάφου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Pedro Filipe Figueiredo Rodrigues (Pêpê).

Ο Pêpê, 26 ετών (20/05/1997) αγωνίζεται ως μέσος αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στο χώρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες νέων της S.L. Benfica αγωνιζόμενος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του συλλόγου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις GD Estoril Praia και Vitória Guimarães SC στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας. Το 2020 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αργότερα παραχωρήθηκε ως δανεικός στις FC Famalicão, MKE Ankaragücü και FC Cartagena όπου αγωνίστηκε κατά την περασμένη σεζόν.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA και έχει διατελέσει βασικό στέλεχος όλων των Εθνικών ομάδων νέων της Πορτογαλίας όντας αρχηγός, μέχρι και την Εθνική Ελπίδων . Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 246 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Pêpê στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

loading...

Previous articleΗ Μίλαν αφήνει την περίπτωση Κουλιεράκη και προχωρά για Πελεγκρίνο
Next articleΠιέζει για Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here