Το φετινό καλοκαίρι είναι έντονο γύρω από το μέλλον του Λουίς Πάλμα και καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της φαίνεται πως υπάρχει νέο ενδιαφέρον για τον Ονδουριανό εξτρέμ του Άρη.

Μάλιστα αυτό λέγεται πως είναι διπλό αφού πρώτα χρονικά έγινε γνωστό πως ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επανήλθε με πρόταση της για τον MVP της περασμένης χρονιάς για τους «κίτρινους». Το ρεπορτάζ δίνει το στοιχείο πως ο Λουίς Πάλμα έχει πρόταση ύψους άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια του, ωστόσο εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του σε μη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από την άλλη μια εξέλιξη που έγινε γνωστή από το πρωί της Πέμπτης (24/8) δίνει νέα εξέλιξη για το μέλλον του 23χρονου. Σε αυτό το σενάριο Βρετανικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα η εγκεκριμένη Daily Mail τονίζει πως ο Άρης έχει δεχθεί κρούση και από τη Σέλτικ για τον Πάλμα.

Κατά το δημοσίευμα, η Σέλτικ προτίθεται να προσφέρει ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ καθώς σκοπεύει να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές έχοντας την οικονομική δυνατότητα μετά την πώληση του Ζότα. Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα βρίσκεται στη λίστα και της Γουότφορντ αλλά και της Άντερλεχτ.

Ενδιαφέροντα συλλόγων που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν ωστόσο δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή.

loading...

Previous article«Άρης και Παλμέιρας συμφώνησαν για το δανεισμό του Μισέλ Αουγκούστο»
Next article «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρεϊνιέρ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here