Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χθες, Δευτέρα (8/7) ο Θωμάς Στρακόσα. Ο Αλβανός κίπερ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την Ένωση να δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του με αυτή την κίνηση.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό που δείχνει την… τρέλα της ΑΕΚ και του Μάριου Ηλιόπουλου για τον παίκτη αφού σε οικονομικούς όρους μετά το πέρας της πενταετίας, ο 29χρονος θα έχει εισπράξει ένα ποσό λίγο υψηλότερο των 6εκ. ευρώ. Αν γίνει η διαίρεση αυτό σημαίνει ότι ανά σεζόν ο Αλβανός θα παίρνει περίπου 1.2εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Αν μη τι άλλο πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τερματοφύλακα, ίσως και το ακριβότερο στην Ελλάδα με μοναδικό ερωτηματικό, το νέο συμβόλαιο του Τζολάκη στον Ολυμπιακό που ίσως το ξεπερνάει. Από την πλευρά του και ο Στρακόσα έδειξε την μεγάλη του επιθυμία να έρθει στην ΑΕΚ, αφού παραιτήθηκε από το πριμ υπογραφής που είχε στην Μπρέντφορντ, το οποίο οφείλονταν στον Αλβανό από πρόπερσι που πήρε τη μεταγραφή στην Αγγλία.

Η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.»

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά».


Previous articleΗ εξαψήφια και πολύ προσιτή ρήτρα του Αβντιγιάι που μπορεί να προσελκύσει την ΑΕΚ
Next articleΛαμέλα: Τεράστια πρόταση της ΑΕΚ στον Αργεντίνο παικταρά, που απαντάει στο επόμενο 48ωρο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here