Ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής Αυστρίας, Αλεξάντερ Σλάγκερ αλλάζει τα πλάνα για τη θέση εν όψει Euro, αφού ο κίπερ της Σάλτσμπουργκ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έτσι ο ομοσπονδιακό τεχνικός Ραλφ Ράγκνικ φαίνεται πως εξετάζει τις άλλες επιλογές που έχει για τη θέση. Μάλιστα η ιστοσελίδα Kleine Zeitung, φιλοξενεί και σχετικό ρεπορτάζ. Σε αυτό αναφέρεται πως πιθανότατα τη θέση του πρώτου θα πάρει το Νο2 μέχρι πρότινος ο Πάτρικ Πεντζ, με την τριάδα να κλειδώνει πιθανότατα με τους Τομπάιας Λαουάλ και Νίκλας Χεντλ.

Ωστόσο ο τελευταίος δεν περνάει και την καλύτερη του περίοδο και αυτό δίνει πιθανότητες σε μερικούς ακόμη τερματοφύλακες να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο λόγος για τους Ντέγιαν Στογιάνοβιτς, Χέιντζ Λίντνερ, Ντάνιελ Μπάχμαν και φυσικά Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ.

Για τον κίπερ της «Ένωσης» το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως «ήταν παροδικά φέτος Νο.1 επιλογή στην ομάδα του, ενώ ο Ραλφ Ράγκνικ τον έχει στο νου του, όπως απέδειξαν και οι κλήσεις του Μαρτίου. Ωστόσο ήταν άτυχος και τραυματίστηκε στα τέλη του Μαρτίου κι έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά, όντας στον πάγκο στα τελευταία δύο ματς της ομάδας του.»

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Μια επιστροφή και «λευκό» απουσιολόγιο εν όψει Ολυμπιακού
Next articleΟ Πινέδα είναι ο μεξικανικός «σουγιάς» του Αλμέιδα (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here