Τα 2,7 εκατ. ευρώ που θα λαμβάνει ο Τετέ για κάθε έτος του συμβολαίου του είναι το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Ξεπερνάει ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδας, όπως αυτό που εισέπραττε ο Τζιμπρίλ Σισέ, του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Μπερνάρ.

Οι παραπάνω είχαν όλοι… ταβάνι τα 2.5εκ. ευρώ το χρόνο με τον Σισέ να καρπώνεται περισσότερα χρήματα λόγω των μπόνους που πήρε από την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ. Ο μοναδικός που ξεπερνάει ιστορικά τον Τετέ είναι ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος το 2001, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ύψους ετησίων αποδοχών 3.25εκ. ευρώ το χρόνο (αυτή είναι η αναλογία σε δραχμές που ήταν τότε το νόμισμα της χώρας).

Τα 2,7 εκατ. ευρώ του Τετέ, χρήματα που έπαιρνε και στη Γαλατασαράι, είναι πλέον το Νο2 συμβόλαιο, με τις απαιτήσεις για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να είναι πολύ μεγάλες, αντίστοιχες και των αποδοχών του. Άλλωστε είναι και η 2η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here