Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό του Άρη.

Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, βρίσκεται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Φαμπιάνο Λέισμαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportal.gr, o Φαμπιάνο αποτελεί επιλογή για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας μετά και τις αποχωρήσεις των Σάρλια, Σάντσες και Πούγγουρα.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Φαμπιάνο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, όμως είναι ξεκάθαρο πως είναι… φευγάτος από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Όπως ανέφερε από χθες το Sportal, ο Βραζιλιάνος οδεύοντας προς τα 32 του χρόνια βλέπει ότι αυτή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του να κάνει μια «καλή» μεταγραφή. Που θα του δώσει την ευκαιρία και μεγαλύτερο συμβόλαιο να πάρει και να κάνει πρωταθλητισμό.

Τον περασμένο Γενάρη, η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον το οποίο όμως ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση. Ο ίδιος μέσω του εκπροσώπου του, φαίνεται ότι το ψάχνει και έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ενδέχεται να φέρει πρόταση. Και αυτή η πρόταση ίσως έρθει σύντομα και είναι από τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης έτσι κι αλλιώς, έχοντας λάβει τα μηνύματα του ποδοσφαιριστή, δε δείχνει διάθεση να ξεκινήσει μαζί του κουβέντα ανανέωσης και είναι έτοιμος να μπει σε διαπραγμάτευση με οποιαδήποτε ομάδα εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Φυσικά, το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, άρα από τον ερχόμενο Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, ρίχνει κατά πολύ την τιμή του ποδοσφαιριστή. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως με ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ και ίσως και λιγότερα να μπορέσει να γίνει το deal».

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: Παραμένει στα υπόψιν ο Κρίστενσεν
Next articleΠροπονητής Τράμπζονσπορ: «Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι μαζί μας»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here