Εδώ και κάποιες μέρες παρουσιάζεται αρκετή… κινητικότητα από συλλόγους ανά τον πλανήτη για να αποκτήσουν τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Κάτι που ήταν βέβαια αναμενόμενο μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του κόντρα στην Άστον Βίλα και γενικότερα στη χρονιά.

Αυτή τη φορά η Αφρικανική εφημερίδα, «Al-Muntakhab» παρουσιάζει τον επιθετικό των Πειραιωτών ως τον Νο1 στόχο για τρεις ομάδες. Δύο από την Σαουδική Αραβία, τις Αλ Σαμπάμπ και Αλ Αχλί αλλά και τη… νεοφώτιστη στην Premier League Ίπσουιτς, η οποία όπως διαβάσατε νωρίτερα ενδιαφέρεται σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ και για τον Ράχμαν Μπάμπα του ΠΑΟΚ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ελ Κααμπί αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του στις αρχές Ιουνίου. Ενώ να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα, με τους Πειραιώτες φυσικά να θέλουν την επέκταση του για ένα ακόμα έτος, όπως είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι του 2023 όταν ο Μαροκινός είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Συνολικά φέτος έχει πραγματοποιήσει 47 συμμετοχές με τους Πειραιώτες έχοντας σκοράρει 32 γκολ και δώσει δύο ασίστ σε 3.114 αγωνιστικά λεπτά.

loading...

Previous article«Ο Τερίμ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό» (vid)
Next articleΗ στάση του Ολυμπιακού στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για Ελ Κααμπί – Το συμβόλαιο που θα προσφέρει ως «δέλεαρ» παραμονής

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here