Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται με κάθε επισημότητα ο Τζόναθαν Μενέντεζ. Ο 29χρονος εξτρέμ που βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (5/7) στη Θεσσαλονίκη πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πλήρη συμφωνία.

Το συμβόλαιο του βραχύσωμου εξτρέμ έχει διάρκεια ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Πλέον αναμένεται η ενίσχυση στη θέση του κεντρικού επιθετικού με τον Λορέν Μορόν της Μπέτις να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ρόμπερτ Παλικούτσα και τις διαπραγματεύσεις να… τρέχουν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Jonathan Diego Menendez.

Ο Menendez, που γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την ομάδα μας (με τη δυνατότητα επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια).

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Chacarita Juniors, ομάδα της πόλης του. Αφού έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα της Chacarita, ο Jonathan Menendez δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Αργεντινής το 2012, υπογράφοντας στην ισπανική Sevilla.

Μετά από 56 συμμετοχές και 4 γκολ με τη δεύτερη ομάδα της Sevilla, o 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην γνώριμη Chacarita Juniors το 2015.

Εκεί πρόλαβε να αγωνιστεί 16 φορές (3 γκολ) στην Primera B, πριν φύγει για την Talleres το καλοκαίρι του 2016, όπου πέρασε μια σπουδαία διετία δείχνοντας πραγματικά τις ικανότητές του (31 συμμετοχές, 10 γκολ) στην Primera Division.

Η Independiente αναγνώρισε την αξία του και τον αγόρασε τον Ιανουάριο του 2018. Ο Menendez παραχωρήθηκε στη συνέχεια δύο φορές δανεικός. Για ένα εξάμηνο στην Al-Rayyan του Κατάρ και για ακόμη ένα χρόνο στην Talleres, όπου βρήκε πάλι περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το καλοκαίρι του 2021 ο «Joni» γνώρισε την εμπειρία του MLS, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Real Salt Lake σε μια «γεμάτη» πρώτη σεζόν.

Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος βρήκε τον Jonathan Menendez να επιστρέφει ξανά στη χώρα του αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Velez Sarsfield στο πρώτο μισό της σεζόν και με την Newell’s Old Boys στο δεύτερο μισό της σεζόν (17 αγώνες συνολικά).

«Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Jonathan Menendez, έκανε την παρακάτω δήλωση την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον ΑΡΗ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν με πάθος.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω προπονήσεις.

Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΡΗ για να έχουμε μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…”.

loading...

Previous article«Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον Κανός»
Next articleΑυτό το χάφ εξετάζει ο Άρης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here