Δεν παίρνει καλή τροπή η υπόθεση Μπαρέιρο για την ΑΕΚ όπως δείχνουν τα πράγματα, αφού η Ένωση φαίνεται πως έρχεται… δεύτερη στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Εξ αρχής ήταν γνωστό και το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον 27χρονο, όμως όταν εμφανίστηκε η ελληνική ομάδα τα ρεπορτάζ υποστήριζαν πως αυτό «χάλασε» τη συμφωνία Μπαρέιρο-Ρίβερ.

Τις τελευταίες ώρες όπως αναφέρουν Αργεντίνικα δημοσιεύματα, η Ρίβερ ανέβασε την προσφορά της στα 4 εκατ. δολάρια. Μάλιστα λέγεται ότι την έκανε πιο… καθαρή, χωρίς να εμπλέκει υποθέσεις με ποσοστά μεταπώλησης άλλων ποδοσφαιριστών, και η Σαν Λορέντζο την έκανε δεκτή.

Ενώ τις ίδιες ώρες υπήρχε και ένα άλλο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Μπαρέιρο φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ. Όπως γράφτηκε στο «X», «το περιβάλλον του Άνταμ Μπαρέιρο επιβεβαιώνει ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι είναι πολύ κοντά στη Ρίβερ. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι απέρριψαν την πρόταση της ΑΕΚ».

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία η ΑΕΚ θα κληθεί να αναζητήσει άλλους παίκτες για τη γραμμή κρούσης, τη στιγμή που εκεί υπάρχουν μόνο οι Λιβάι Γκαρσία και Ζίνι.

loading...

Previous article«Ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ»
Next articleΠήρε Μπερναμπέ για τα γκολπόστ η Καλλιθέα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here