Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως σαν προτεραιότητα στο κέντρο της άμυνας έχει την απόκτηση του Κάρμο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν και έναν ακόμη σέντερ μπακ. Στο προσκήνιο εδώ και μέρες έχει βρεθεί ο Λιάνκο που ανήκει στη Σαουθάμπτον.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονο ανταγωνισμό από την Βραζιλία. Πιο συγκεκριμένα έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου στόπερ έχουν δείξει η Ατλέτικο Μινειρο, η Μποταφόγκο, η Βάσκο ντα Γκάμα και η Κορίνθιανς. Μάλιστα οι δύο πρώτες ομάδες να έχουν καταθέσει προτάσεις στη Σαουθάμπτον.

Από την άλλη ένα νέο όνομα που προκύπτει από ρεπορτάζ που προέρχονται από την Αυστρία και την Ελβετία είναι ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Μάλιστα τονίζεται πως υπάρχουν και επαφές με τη μεριά του ποδοσφαιριστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο Ντράγκοβιτς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Ωστόσο δύο ομάδες από την Αυστρία, η Αούστρια Βιέννης και η Αντμίρα Βάκερ, αλλά και η Ρόμα φέρεται να έχουν εξετάσει την περίπτωση του.

loading...

Previous articleΟριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ντραγκόφσκι! (pic)
Next articleΠΑΟΚ: Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Τζίμα στη Νυρεμβέργη! (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here