Ο Ολυμπιακός τρέχει τις εξελίξεις για το ρόστερ της νέας περιόδου και μια από τις πιο βασικές υποθέσεις που θέλουν να κλείσουν θετικά οι «ερυθρόλευκοι» είναι η παραμονή του Νταβίντ Κάρμο στον Πειραιά. 

Ο 24χρονος Ανγκολέζος την περσινή χρονιά δεν είχε θέση στους «δράκους» και επίσης ούτε και καλές σχέσεις με τον πρώην πλέον προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεισάο. Αυτό τον έκανε να ψάχνει να βρει μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τακτικά και εκεί βρέθηκε ο Ολυμπιακός. Ο Κάρμο όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν και από τους βασικούς λόγους για την αγωνιστική ανάκαμψη και την ιστορική ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών μέχρι και την κατάκτηση του Conference League.

O υψηλόσωμος στόπερ αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Φυσικά με τη συμφωνημένη οψιόν, ύψους 17.5 εκατ. ευρώ αυτό μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο να συμβεί και οι Πειραιώτες παλεύουν για να ανανεώσουν το δανεισμό του.

Εκεί έρχεται και το κομμάτι της πρόσληψης του νέου προπονητή από τους Πορτογάλους που θα αξιολογήσει το ρόστερ των «δράκων». Έπειτα θα λάβει την απόφαση αν έχει στα πλάνα του για τη νέα χρονιά τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό και έπειτα θα… τρέξουν οι απαραίτητες εξελίξεις.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here