Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει με τις ευλογίες Μεντιλίμπαρ είναι ο νεαρός εξτρέμ της Τότεναμ, Μπράιαν Χιλ.

Ο 23χρονος έχει ενεργό συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2026 και όπως γίνεται κατανοητό είναι σχεδόν απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν σε διαπραγμάτευση για αγορά του ποδοσφαιριστή. Επομένως η μοναδική ορατή πιθανότητα είναι αυτή του δανεισμού. Ο Χιλ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, ωστόσο παίζει και στη δεξιά πλευρά, αλλά έχει παίξει και στο «10».

Ο νεαρός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και μέχρι και το 2021 παρέμεινε εκεί. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του πέρασε δύο δανεισμούς σε Λεγανιές και Ειμπάρ, με τον δεύτερο να συμπίπτει με την παρουσία του Μεντιλίμπαρ στο κλαμπ. Το καλοκαίρι του ’21 οι Λονδρέζοι δαπάνησαν 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν με τον Χιλ να μην μπορεί να στεριώσει, περνώντας δύο διαδοχικούς δανεισμούς σε Σεβίλλη και Βαλένθια.

Η αξία του τη δεδομένη στιγμή στο transfermarkt είναι 14 εκατ. ευρώ, ενώ ο Χιλ έχει περάσει και από όλες τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας, έχοντας και 4 συμμετοχές στην ανδρική ομάδα. Τη φετινή χρονιά είχε μόλις 13 συμμετοχές και 233′ αγωνιστικά λεπτά με τους Λονδρέζους και όπως γίνεται κατανοητό, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΟ Ολυμπιακός «τσεκάρει» τον Μπράιαν Χιλ
Next articleΈκτακτο: Μένει ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here