Πριν καταλήξει στον Άλαν Πάρντιου, ο Άρης εξέτασε τέσσερις άλλες επιλογές που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Με αφορμή το διαζύγιο των κιτρινόμαυρων με τον Άγγλο προπονητή, το TransferGeeks ρίχνει μία ματιά στις εναλλακτικές που είχε ο Άρης εκείνο το χρονικό διάστημα και όσα έχουν εκείνοι κάνει τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά για τον Άρη είχε γραφτεί το όνομα του Μεχντί Ναφτί. Ο Τυνήσιος πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων εκείνη την περίοδο ήταν προπονητής της Λεβάντε, αλλά τα πράγματα δε πήγαιναν καλά. Τελικά ο Ναφτί απολύθηκε στις 10/10/2022 μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν,. σε μία ομάδα που είχε ως στόχο την άνοδο.

Πλέον ο Ναφτί άφησε την Ισπανία για το Μαρόκο και την Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, με την οποία αυτή τη στιγμή είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα της χώρας με απολογισμό 4-2-1 στο πρωτάθλημα και έχοντας γνωρίσει τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης που είχε γραφτεί για τον Άρη παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, τη στιγμή που ο Κανέδα που είχε συμφωνήσει για τους κιτρινόμαυρους, δεν έχει καταγεγραμμένη παρουσία ως προπονητής ομάδας από τον Νοέμβριο του 2019.

Ο πιο επιτυχημένος από τους προπονητές που εξέτασε ο Άρης είναι ο Χούλιο Βελάθκεθ. Ο Ισπανός ανέλαβε τη Φορτούνα Σιτάρντ με εκείνη να έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Eredivisie. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βελάθκεθ η ομάδα του μετράει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς και μία χρονιά που έμοιαζε… καταστροφή, φαίνεται να έχει σωθεί για τα καλά.

loading...

Previous articleZορζ Μεϊρέλες: Γνωρίστε το wonderkid της Πόρτο που έλαμψε με τον Παναθηναϊκό
Next articleOι «6» της Κ19 που είδε ο Γιοβάνοβιτς και τα αποτελέσματα τους

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here