Ο ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ «ζεστά» τις τελευταίες μέρες την υπόθεση του Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα το βράδυ της Τρίτης (4/6) ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ψάχνοντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσεγγίσει τον 27χρονο μέσο καταθέτοντας του μια πρόταση με καθαρές αποδοχές 1.3 με 1.4 εκατ. ευρώ, συν ορισμένα μπόνους και έτσι το συμβόλαιο του φτάνει στα 1.5 με 1.6. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη αξιώνει ένα συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Το οποίο μάλιστα εκτιμά ότι μπορεί να βρει σε κάποιο κλαμπ αντίστοιχου ή μεγαλύτερου βεληνηκούς παρά το γεγονός ότι ο Καμαρά είναι ανενεργός μέσα στο 2024. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να περιμένει για πάρα πολύ τον Αφρικανό.

Έτσι αν ο μέσος από τη Γουινέα αποφασίσει ότι θέλει το χρόνο του να ψάξει για ένα τέτοιο συμβόλαιο, είναι βέβαιο ότι οι Θεσσαλονικείς θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις αφού δεν πρόκειται να αλλάξουν δραματικά προς τα πάνω την οικονομική τους προσφορά προς τον παίκτη. Έτσι παρά το γεγονός ότι στην πατρίδα του θεωρούν σίγουρη τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα δεν πρέπει να είναι ακριβώς έτσι.

loading...

Previous article «Η Σπόρτινγκ θα ανεβάσει την προσφορά της για Ιωαννίδη» (pic)
Next articleΠοιος είναι ο Ούρος Ράσιτς που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here