Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν βρει δίχτυα στο συγκεκριμένο ντέρμπι.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, έχοντας αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του που όχι μόνο έχουν αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους», αλλά έχουν σκοράρει και απέναντι τους.

Με τα χρώματα του Άρη

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είχε σκοράρει στην ήττα των «κιτρινόμαυρων» με 4-2 στον Πειραιά τον Ιανουάριο του 2020, ενώ ο Ρουμπέν Πάρντο πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα στη φετινή ήττα του Άρη στο Φάληρο, ισοφαρίζοντας προσωρινά το παιχνίδι.

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος βρήκε δίχτυα για τον Άρη, σε μια ήττα της ομάδας του με 2-4, στα playoffs της σεζόν 2019/20.

Με άλλες ομάδες

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπορεί να μην αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι, όμως η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχει φέρει να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου σε αρκετά τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει… εις τριπλούν κόντρα στον πειραιαϊκό σύλλογο, με τα τέρματα αυτά να έρχονται με τη φανέλα της ΑΕΚ. Είχε πετύχει 2 στη μεγάλη ανατροπή της Ένωσης με 3-2, ενώ βρήκε δίχτυα και στο 2-1 της αθηναϊκής ομάδας στο Κύπελλο.

Ένα γκολ που έχει ήδη ξεχαστεί, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ φορώντας και αυτός τη φανέλα της ΑΕΚ, στην ιστορική ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, με το «βαρύ» 1-5 στο ΟΑΚΑ.

Η περίπτωση Σαβέριο

Ο Κίκε Σαβέριο μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Ολυμπιακού, όντας μάλιστα σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2017, όταν ο Σαβέριο ήταν 18 χρονών, είχε παίξει δύο φορές με την ομάδα του Πειραιά, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, για λογαριασμό του UEFA Youth League.

Οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με 5-0 εντός έδρας (με τον Σαβέριο μάλιστα να σκοράρει), ενώ πήραν και τη νίκη με 0-3 στην Ελλάδα, οπού ο νυν ποδοσφαιριστής του Άρη κατέγραψε μια ασίστ. Ο Σαβέριο συμπλήρωσε 90λεπτο σε αμφότερους τους αγώνες.

loading...

Previous articleΑπό τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Άρη, στη τρίτη κατηγορία της Αυστρίας!
Next articleΗ AS γράφει για… ισπανικό ενδιαφέρον για Χουάνκαρ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here