Ο Παναθηναϊκός δουλεύει εντατικά τις μεταγραφικές του υποθέσεις ιδιαίτερα στα εξτρέμ με τον Βραζιλιάνο Τετέ που ανήκει στη Γαλατάσαραι να είναι από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε πέρυσι ρόλο βασικού στους Τούρκους και επομένως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει παραχώρηση του, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας ωστόσο να θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους.

Ωστόσο εκτός από την ελληνική ομάδα φαίνεται πως υπάρχουν και άλλοι… μνηστήρες για τον 25χρονο εξτρέμ προερχόμενοι από τη Βραζιλία. Μάλιστα όσον αφορά την Ατλέτικό Παραναένσε αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων με τις πιθανότητες να δίνονται υπέρ της για να αποκτήσει τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα το transfermarkt δίνει πιθανότητα 64%.

Από την άλλη η γνωστή πλατφόρμα δεδομένων βάζει και την Κορίνθιανς στο… κόλπο. Πιο συγκεκριμένα με μικρότερο ποσοστό από την Παραναένσε αλλά και πάλι αρκετό. Αυτό φτάνει στο 56%, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως το σχετικό ποσοστό για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καν μέσα στο transfermarkt.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει απαραίτητα και κάτι, ωστόσο ίσως δείχνει ότι ο Τετέ είναι πιο πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και όχι στην Ελλάδα.


Previous articleChampions League: Ισχυρό προβάδισμα για Μάλμε που… βλέπει ΠΑΟΚ
Next articleΚοντονίκος: Η θέση βασικού με τη Λαμία & την Κ19 της Εθνικής τριπλασίασαν την αξία του σε ένα χρόνο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here