Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τζένοα φέρνει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, έχει… τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών Ιταλικών κλαμπ, όπως η Πάρμα και η Ίντερ μεταξύ άλλων.

Ο Ντι Μάρτζιο τονίζει πως η Τζένοα έχει καλές πιθανότητες, αφού τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να παραχωρήσει τον Γιόσεπ Μαρτίνεθ στην Ίντερ και θα κινηθεί για την αγορά βασικού τερματοφύλακα. Βέβαια για να υπάρξει θετική εξέλιξη θα πρέπει οι Γενοβέζοι να ικανοποιήσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απαιτεί ένα ποσό 10+ εκ. ευρώ για να μπει σε συζητήσεις.

Ο Κοτάρσκι προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 16 clean sheets σε 53 εμφανίσεις και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος, ενώ έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς ως το 2028. Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη του, ένας εκ των μάνατζερ του Κροάτη κίπερ είχε τονίσει πως «Ο Κοτάρσκι δεν καίγεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ», θέλοντας να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας.

loading...

Previous articleΣυμφωνία Παναθηναϊκού-Σπέτσια για Ντραγκόφσκι, πάει Αυστρία ο Πολωνός!
Next articleΦαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ελεύθερος μέχρι τις 15 Ιουλίου ο Μπρέιθγουεϊτ, περιμένει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here