Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Λούκας Σάσα, έδωσε συνέντευξη στο gazzetta.gr όπου και μίλησε για τον Άρη, το ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και πολλά ακόμη!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

– Σε είχε προσεγγίσει ποτέ άλλη ελληνική ομάδα;

«Είχα αρκετές κρούσεις από ελληνικές ομάδες αλλά αυτή που ήταν πιο επίσημη από όλες, ήταν από τον ΠΑΟΚ. Δεν θυμάμαι τη χρονιά, αλλά ήταν η στιγμή που θα υπέγραφα το νέο μου συμβόλαιο με τον Άρη και φυσικά αποφάσισα να μείνω στον Άρη».

– Αν δεν υπήρχε ο Άρης, σε ποια άλλη ελληνική ομάδα θα έπαιζες;

«Χμμ… Έχω δει πολλά υπέροχα γήπεδα, ωραία ατμόσφαιρα και ομάδες δυνατές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ καλά κλαμπ και είναι πολύ δύσκολο να πω γιατί δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα. Θεωρώ πώς αν δεν υπήρχε ο Άρης, δεν ξέρω που θα πήγαινα. Αλλά τόσο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές προοπτικές για κάθε ποδοσφαιριστή».

– Όταν αποχώρησες από τον Άρη είχαν ακουστεί αρκετά για εσένα. Τι είχε συμβεί;

«Ήμουν στον Άρη τρία χρόνια και είδα πολλά πράγματα σε αυτό το διάστημα. Είχα κουραστεί λίγο. Για να σου πω την αλήθεια, υπήρχε καθυστέρηση στις πληρωμές για αρκετούς μήνες και για έναν επαγγελματία είναι δύσκολο γιατί είμαι μακριά από την πατρίδα μου, τους γονείς μου για παράδειγμα. Έδωσα τα πάντα για το κλαμπ και εκείνοι δεν με πλήρωναν στην ώρα μου και αυτό για εμένα ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και σε συνδυασμό με την κατάσταση με τον Μπούργος που σιγά-σιγά με έβγαζε εκτός ομάδας… Έλεγε στους ανθρώπους ότι δεν με ήθελε τη νέα σεζόν στην ομάδα, οπότε δεν είχα λόγο να παραμείνω. Έτσι αποφάσισα να φύγω από τον Άρη ώστε να με θυμούνται ως έναν παίκτη που έδωσε τα πάντα και να κρατήσουν μόνο τα καλά. Άφησα αρκετά χρήματα φεύγοντας από τον Άρη. Δεν ήταν εύκολη απόφαση για εμένα αλλά για τον Άρη ήταν καλό γιατί άφησα αυτά τα χρήματα. Δεν ήθελα να καταστρέψω τα τρία χρόνια που έμεινα στην ομάδα».

– Ήταν αλήθεια ότι θα πήγαινες στον Απόλλωνα Λεμεσού και γιατί χάλασε η μεταγραφή;

«Όταν άρχισα να σκέφτομαι να φύγω από τον Άρη, δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα και αρκετά κλαμπ άρχισαν να με προσεγγίσουν. Είχα την κατάσταση με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το ΑΠΟΕΛ και είχα την ευκαιρία να πάω. Αλλά στο τέλος είχα κουραστεί… Από τη στιγμή που αποφάσισα να φύγω από τον Άρη είπα στη γυναίκα μου ότι ήθελα να πάω στη Βραζιλία. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο να βρω μία καλή ομάδα στη Βραζιλία και ήθελα πολύ να γυρίσω. Ήμουν όντως πολύ κοντά να πάω στον Απόλλωνα, είναι αλήθεια, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τη Φορταλέζα, ήταν αυτό ακριβώς που θα ήθελα. Για αυτό και αποφάσισα να πάω εκεί. Ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Είναι εξαιρετικό κλαμπ, οργανωμένο, με ωραίο κλίμα, που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

loading...

Previous articleΕνδιαφέρον από Ρωσία για Βέρμπιτς – Η στάση του Παναθηναϊκού
Next article«Θα έρθουν 3 παίκτες μέχρι 15/6 – Aπό τον Ιανουάριο ξεκίνησε ο σχεδιασμός»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here