Ο Ντέιβιντ Γκροφ θα παραμείνει κάτοικος Βοιοωτίας για δύο ακόμη χρόνια αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2026 με τον Λεβαδειακό.

O Ούγγρος πορτιέρε του Λεβαδειακού βρίσκεται από το 2022 στην Ελλάδα, έχοντας καταγράψει 39 συμμετοχές με 19 Clean Sheet.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γκροφ για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν και την περασμένη σεζόν εκ των διακριθέντων της ομάδας μας, μετρώντας συνολικά 39 συμμετοχές στον 1,5 χρόνο που αγωνίζεται με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Γκροφ δήλωσε στο levadiakosfc.gr: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά και αυτή που μου δείχνει για τα επόμενα δύο χρόνια. Η οικογένειά μου κι εγώ νιώσαμε σαν στο σπίτι μας από την πρώτη μέρα στη Λιβαδειά. Τώρα όλη η προσοχή μου είναι στο να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει στην υψηλότερη δυνατή θέση στη Superleague 1, εκεί όπου ανήκε πάντα».

loading...

Previous articleΗχηρή «πόρτα» του Παναθηναϊκού σε πρόταση 25εκ. ευρώ της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη!
Next article«Σήμερα αναμένεται η απόφαση για Ντραγκόφσκι και Παναθηναϊκό» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here