Ένα παιδί που από μικρό είχε τη μοίρα του να… κατακτήσει τον κόσμο!

Ο διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μίλησε για τον Κωνσταντέλια, τα θαύματα που έκανε από μικρή ηλικία και τις ομάδες που προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους.

«Είχαμε πρώτοι την πληροφορία για ένα παιδί που έκανε θαύματα με την μπάλα σε πολύ μικρή ηλικία. Πήγαμε και τον είδαμε. Το θέμα δεν ήταν να καταλάβεις ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο πηγαίνοντας να τον δεις στην Αγία Παρασκευή του Βόλου. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα!», ανέφερε αρχικά ο Πουρλιοτόπουλος, προτού προσθέσει:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το ταλέντο του από σεβασμό στο παιδί, γιατί το παιδί μιλάει μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που θα πω είναι ότι από μόνος του είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι ο πλέον χαρισματικός. Είναι παγκόσμιο ταλέντο. Στα 15 του τον ήθελε η Μπαρτσελόνα, δεν είναι τυχαίο. Τον παρακολουθούσε η Μπάγερν, δεν είναι τυχαίο».

Στα 15 του μας έκανε επίσημη πρόταση η Μπαρτσελόνα. Και η Φούλαμ. Αλλά είχαμε προνοήσει, γνωρίζοντας το ταλέντο είναι να τον έχουμε κάνει επαγγελματία με συμβόλαιο. Όταν ήρθε η Μπαρτσελόνα, ο Γιάννης είχε ήδη συμβόλαιο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επίσης και η Τσέλσι μας έκαναν χαρτιά με επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Υπήρχε μεγάλη ζήτηση, γιατί τον παίκτη τον έβλεπαν σε διεθνή τουρνουά στα οποία συμμετείχαν τα μικρά ηλικιακά τμήματα του ΠΑΟΚ».

Στην ερώτηση για το ποσό που έδωσε τότε η Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Ένα εκατομμύριο ευρώ. Πολλά για την ηλικία του, λίγα για το ταλέντο του».

loading...

Previous article«Η Χετάφε στη pole position για Λάτο, δυνατά στο παιχνίδι η Μπολόνια»
Next articleΟ Σουάζο που είναι στην… αναμονή και οι δύο προτάσεις που απέρριψε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here