Μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας του Μαντι Καμαρά και του Ολυμπιακού και το «αντίο» του 27χρονου η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ διευκολύνεται όσον αφορά τη μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό επιβεβαιώνει και το Africafoot, που αναφέρει πως ο μέσος από τη Γουινέα θα ενταχθεί και επίσημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο Μαντι Καμαρά θα ενταχθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο πρωταθλητής Ελλάδας της Super League φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο, και σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot, η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Αρχίζουν να γίνονται σοβαρά τα πράγματα για τον Μαντί Καμαρά. Στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο μέσος από την Γουινέα θα μείνει στην Ελλάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κουρδίσει το βιολί του στον ΠΑΟΚ που πήρε το πρωτάθλημα και προκρίθηκε στο Champions League.

Μια ομάδα που πλέον ψάχνει να ενισχύσει το ρόστερ της, προετοιμάζοντας αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που έχει στην διοργάνωση. Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ με αύξηση αποδοχών. Σε απόλυτη αρμονία με το αίτημα του παίκτη βρίσκονται και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.»

loading...

Previous articleΟ Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και… ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ (pic)
Next article«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Ζενεσιό, αλλά ο Γάλλος την απέρριψε» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here