Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ απασχολεί δεδομένα τον ΠΑΟΚ που έχει καταθέσει πρόταση στον Δανό φορ και περιμένει την απάντησή του. Εξ αρχής φαινόταν ότι δεν επρόκειτο για μια απλή υπόθεση και δεδομένα θα υπήρχε ανταγωνισμός ωστόσο φαίνεται πως αυτός μεγαλώνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Δανία υπάρχουν τρεις ομάδες που μεταξύ άλλων έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο Δανό επιθετικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ:

«Η Λέστερ, η Σαουθάμπτον και η Έβερτον είναι μεταξύ των πολλών συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος προσέλαβε το Πίνι Ζαχάβι για να φροντίσει για το μέλλον του, αυτές τις μέρες που είναι σε διακοπές. 

Πήγε να ξεκουραστεί με ήρεμο μυαλό, γιατί ο Δανός είχε μια τρομερή σεζόν στη La Liga 2, όπου έγινε πρώτος σκόρερ με 22 γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της Εσπανιόλ στη La Liga. 

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη επιθυμία του να πάει στο EURO 2024 δεν ήταν αρκετό για να κληθεί από τον Κάσπερ Χιούλμαντ στην Εθνική Δανίας που πέτυχε μόνο δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο τουρνουά.  

Αλλά ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έχει τώρα άλλες αποφάσεις να σκεφτεί. Υπάρχουν πολλές προσφορές για εκείνον και έχει ακόμα δυο εβδομάδες για να φύγει από την Εσπανιόλ ως ελεύθερος».

loading...

Previous articleΛαμία: Ανακοίνωσε τον Δοϊρανλή
Next articleΠαναιτωλικός: Παρέμεινε κάτοικος Αγρινίου ο Πέρες, ανανεώθηκε ο δανεισμός του

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here