Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βιθέντε Ιμπόρα παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό podcast «El Larguero» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανότητα να γυρίσει στη Λεβάντε κάτι που το ζητάει η καρδιά του.

Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του, όπου επιθυμεί. Ενώ μάλιστα τόνισε πως από τα πανηγύρια για το Conference League κοιμήθηκε στις 07:00 το πρωί, μια ώρα από την υπερένταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως έζησε τα μεθεόρτια της κατάκτησης του τροπαίου:

«Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι. Ήταν τρομερός ο τρόπος με τον οποίο γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League. Ο τίτλος αυτός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος το καρτερούσε χρόνια. Παρότι ο αγώνας τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα και φύγαμε από το γήπεδο πολύ αργά, οι δρόμοι ήταν κατάμεστοι και ήταν δύσκολο για το πούλμαν μας να κινηθεί. Έφτασα στο σπίτι κατά τις 7 το πρωί. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πάνω από μια ώρα», ανέφερε.

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Είναι ένας απλός, λαϊκός άνθρωπος… Μετά από μια ζωή στους πάγκους, του άξιζε μια τέτοια χαρά. Χαίρομαι πολύ όταν πετυχαίνουν τέτοιοι άνθρωποι. Το δικαιούται απόλυτα. Με τις ιδέες, τη φιλοσοφία του και το πόσο κοντά ήταν σε όλους μας, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να δείξει το σπουδαίο ταλέντο που είχε».

Για την Λεβάντε και το μέλλον του:

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω.. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει»,

loading...

Previous article«Ο Σάρι έκλεισε στον Παναθηναϊκό» (pic)
Next article«Τσεκάρει τον Αραούχο ο ΑΠΟΕΛ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here