Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει… αναγεννηθεί και είναι από τους MVP της ιστορικής φετινής πορείας των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Conference League.

Φυσικά οι καλές του εμφανίσεις, συγκεντρώνουν πάνω του τα… μάτια συλλόγων από την Ευρώπη αλλά και πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν Τούρκικα δημοσιεύματα, αυτά της Τράμπζονσπορ. Μάλιστα η Fotomac που φιλοξενεί το ρεπορτάζ τονίζει πως οι Τούρκοι θέλουν να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα Φορτούνη».

Συγκεκριμένα, η Fotomac, αναφέρει πως:

«Η Τράμπζονσπορ έχει προσθέσει στη λίστα της τον Κωνσταντίνο Φορτούνη, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει σημαντική παρουσία φέτος με 11 γκολ και 18 ασίστ σε 42 ματς. Ο Ελληνας που αγωνίζεται με το νούμερο 10, έχει την ικανότητα να παίζει δεξιά ή στην αριστερή πτέρυγα. Η προσθήκη του Φορτούνη στην Τράμπζονσπορ θα μπορούσε να δυναμώσει σημαντικά την ομάδα που αναζητά έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή της. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στο τέλος της σεζόν κι η χρηματιστηριακή του αξία φαίνεται να είναι 3.000.000 ευρώ».

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Η πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε του έδωσε δύο ιστορικά ευρωπαϊκά ρεκόρ
Next articleΗ Fanatik… στέλνει τον Μασούρα στην Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here