Ο Ολυμπιακός φτάνει στην ολοκλήρωση της σεζόν έχοντας μπροστά του δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τον ευρωπαϊκό τελικό του Conference League. Αυτά θα κρίνουν τι… επίγευση θα έχει η χρονιά στο φινάλε της. Ωστόσο ήδη οι Πειραιώτες κινούνται για να… δέσουν τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο κυριότερος εξ αυτών που ήδη αποτελεί πόλο έλξης για άλλες ομάδες είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Για τον Μαροκινό επιθετικό έγινε νωρίτερα γνωστό πως υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ομάδες αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρά το +1 που υπάρχει το ενδιαφέρον για τον 30χρονο δυσκολεύει αρκετά την υπόθεση παραμονής στους Πειραιώτες.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήδη φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον παίκτη ώστε όχι απλά να ενεργοποιηθεί το +1, αλλά να γίνει νέα πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο με πολύ αυξημένες αποδοχές, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ του εξωτερικού.

Ενώ προσθέτουν ότι ο Ελ Κααμπί τόνισε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως χρειάζεται χρόνο ώστε να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις και αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση σε περίπου ένα μήνα από τώρα, κοντά στα μέσα Ιουνίου.

loading...

Previous article«Ο Ελ Κααμπί στο στόχαστρο των Αλ Σαμπάμπ, Αλ Αχλί και Ίπσουιτς»
Next articleΠλησιάζει στον πάγκο του Ατρομήτου ο Πάμπλο Γκαρσία!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here