Οι μεταγραφικές υποθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μια από αυτές είναι αυτή του Μαντί Καμαρά. Η υπόθεση του Αφρικανού μέσου στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας φαινόταν τελειωμένη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ επανήλθε, ή για την ακρίβεια η πλευρά του Καμαρά έκανε ξανά… άνοιγμα προς τους Θεσσαλονικείς.

Με τα τωρινά δεδομένα ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πρόταση προς τον 27χρονο για τριετές συμβόλαιο, με αυξανόμενες ετήσιες αποδοχές. Πιο συγκεκριμένα για τον πρώτο χρόνο ο Καμαρά θα εισπράττει 1.2 εκ. ευρώ, τον δεύτερο 1.3 και τον τρίτο 1.4. Ενώ θα έχει και μπόνους υπογραφής 1-1.2 εκ. ευρώ.

Το τελευταίο προστέθηκε και μετά από σχετική απαίτηση του μέσου από την Γουινέα, ο οποίος βέβαια απαιτούσε 2 εκ. ευρώ. Έτσι όπως γίνεται κατανοητό ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποι του, έχουν μια εξαιρετική πρόταση στα χέρια τους από τον ΠΑΟΚ, που συνολικά μπορεί να του αποφέρει ένα ποσό γύρω στα 5 εκ. ευρώ σε 3 χρόνια.

Το τι θα αποφασίσει τελικά ο Αφρικανός θα φανεί στα επόμενα 24ωρα με τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή που γράφεται το άρθρο να είναι υπέρ των Θεσσαλονικέων για να κάνουν τον ποδοσφαιριστή δικό τους.

loading...

Previous article«Ο Κοτάρσκι είναι ελκυστικός σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης αλλά οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι μεγάλες»
Next articleΈτσι παίρνει πρωτάθλημα ξανά: Οι 4 που πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here