Πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε πως η Κρουζ Αζούλ ενδιαφέρεται για τον Πινέδα και μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση την οποία φέρεται να έχει απορρίψει η ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Πινέδα ολοκληρώνεται το 2027 και οποιοσδήποτε θελήσει να αγοράσει τον Μεξικανό θα πρέπει να καταθέσει νέα πρόταση. Το νέο δημοσίευμα του ESPN ωστόσο τονίζει πως η Κρουζ Αζούλ που είχε ενδιαφερθεί ενεργά για τον παίκτη πλέον έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της αφού η πρόταση 4.5 εκατ. ευρώ έμεινε αναπάντητη και από την ομάδα και από τον ποδοσφαιριστή.

«Η προσφορά που παρουσίασε η Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ έγινε αρκετές εβδομάδες πριν και έληξε στις 22 Μαΐου. Ούτε η ελληνική ομάδα, ούτε ο εκπρόσωπος του Πινέδα απάντησαν επίσημα στην Κρουζ Αζούλ για την προσφορά των 4,5 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο.

Η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται και δεν πρόκειται να καταθέσει άλλη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Κρουζ Αζούλ, επειδή δεν υπήρξε επίσημη απάντηση ούτε από τον ατζέντη του ούτε από την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται», τόνισε ο δημοσιογράφος του μεξικανικού ESPN, Λεόν Λεκάντα.

loading...

Previous articleΑνακοινώθηκε από τον Ατρόμητο ο Φαν Φέερτ
Next articleA Bola: «Η Πόρτο ζητά 18 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Κάρμο» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here