Το όνομα του Λορέν Μορόν αν και ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μέσα καλοκαιριού, αποτελεί ένα… καυτό θέμα σχεδόν καθημερινά. Τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει γνωστό μέσω δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ από την Ισπανία, ότι η Κάντιθ έχει ψάξει αρκετά την υπόθεση του, έχοντας προσεγγίσει τόσο τον Άρη όσο και τον παίκτη.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν ίσχυσε, με την πλευρά του Ισπανικού κλαμπ μάλιστα να διαψεύδει πως υπήρξε πρόταση δια στόματος του προέδρου της. Πριν λίγες μέρες ο Μορόν συνδέθηκε και με την Αλμερία, χωρίς να υπάρξει επίσημη εξέλιξη πέρα από ένα ρεπορτάζ. Νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα elgoldigital, αναφέρει πως η Κάντιθ δεν θα ακολουθήσει την περίπτωση Μορόν γιατί δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη για τον 30χρονο φορ.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρεται:

«Η Κάντιθ θέλει να ενισχύσει την επίθεση της για την επόμενη σεζόν, καθώς μπορεί να χάσει τον Κρις Ράμος εάν έρθει μια καλή πρόταση. Εάν φύγει, ο Λόρεν Μορόν είναι ο κύριος στόχος, καθώς μόλις ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν στην Ελλάδα. Ωστόσο, η αθλητική διοίκηση του συλλόγου της Κάντιθ έχει στο μυαλό της ένα plan b.

Μετά την εξαιρετική σεζόν του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου έδειξε τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, η ελληνική ομάδα έβαλε υψηλό τίμημα για τη μεταγραφή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αθλητική διοίκηση της Κάντιθ έχει αρχίσει να διερευνά άλλες επιλογές. Μεταξύ αυτών είναι ο Κέβιν Κάρλος. Ο Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στην Ιβερντόν της Ελβετίας, όπου έχει ξεχωρίσει πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 35 αγώνες».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here