Από χθες, Δευτέρα (8/7) το όνομα του Ντόνι Αβντιγιάι προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανικού SkySport. Το ίδιο ρεπορτάζ βέβαια ανέφερε πως η Ένωση δεν… παίζει και μόνη της για τον Κοσοβάρο εξτρέμ, αφού υπάρχουν Γερμανικές ομάδες που επίσης ενδιαφέρονται.

Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο 27χρονος, με 12 γκολ και 6 ασίστ σε 29 παιχνίδια, είναι βέβαιο πως τον έβαλε στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων. Ωστόσο αυτός μπορεί να μην είναι ο μοναδικός λόγος.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπεν Χέκνερ, ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και άλλων Γερμανικών ομάδων, τονίζει πως υπάρχει ενεργή ρήτρα στο συμβόλαιο του, ύψους 150χιλ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο Αβντιγιάι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ οικονομική και έξυπνη μεταγραφή για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Αν όντως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το οποίο δεν έχει διαψευστεί ισχύει, η Ένωση μοιάζει να μπορεί να καλύψει πολύ εύκολα οικονομικά τις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη.


Previous article«Θα επανέλθει με νέα, βελτιωμένη προσφορά για Ντίας ο Παναθηναϊκός» (pics)
Next articleΟ Στρακόσα με το συμβόλαιο των 6εκ. ευρώ & η έμπρακτη επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here