Μετά από ένα μίνι… σίριαλ ο Ντίνος Μαυροπάνος κατέληξε τελικά στη Γουέστ Χαμ. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός… εξαργύρωσε μια εκπληκτική χρονιά στη Στουτγκάρδη και επισημοποίησε την επιστροφή του στην Αγγλία.

Μετά το πέρασμα του από την Άρσεναλ το 2020 ο 25χρονος επιστρέφει στο Λονδίνο όντας ο πρώτος παίκτης της χώρας μας που γίνεται παίκτης της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τα «σφυριά», έναντι περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαυροπάνος παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα με video που είχε ως φόντο την Ακρόπολη, ενώ έγινε γνωστό πως θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 15.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι πίσω στην Premier League μαζί με τη Γουέστ Χαμ. Είναι πολύ ευχάριστο που έρχομαι σε αυτό το κλαμπ μετά την περσινή κατάκτηση του Conference League και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Μπορώ να υποσχεθώ στους φίλαθλους ότι θα δώσω τα πάντα γι’ αυτούς και τη φανέλα», ανέφερε ο Ντίνος Μαυροπάνος στις δηλώσεις του.

Ο Ντέιβιντ Μόγες δήλωσε κι αυτός με τη σειρά του χαρούμενος που ο Έλληνας στόπερ θα είναι στη διάθεσή του. «Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τον Κωνσταντίνο στη Γουέστ Χαμ. Ψάχναμε να ενισχύσουμε τις επιλογές μας στο κέντρο της άμυνας αυτό το καλοκαίρι, οπότε είναι καλό που φέραμε έναν διεθνή αμυντικό των ικανοτήτων του. Ανυπομονούμε να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Γουέστ Χαμ μαζί με τον Έλληνα στόπερ έχει στο κέντρο της άμυνάς της τους Κουρτ Ζούμα, Ναγιέφ Αγκέρ, Άντζελο Ογκμπόνα και Τίλο Κερέρ.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Εκτός από Μπογέ, ψηλά στη λίστα και ο Ράφα Μιρ
Next articleΣτην Αθήνα ο Ομάρ Ρίτσαρντς για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here