Φοβερό σερί για την ομάδα του Βέλγου μπακ.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει φορέσει τόσο τη φανέλα του Άρη όσο και τους ΠΑΣ Γιάννενα, πραγματοποιώντας εμφανίσεις στη Superleague.

Το περασμένο καλοκάιρι αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και από τον Άρη, για λογαριασμό της ολλανδικής Γκρόνινγκεν, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν ιδανικό, όμως το «καυτό» σερί της ομάδας από την Ολλανδία της έχει δώσει δικαίωμα στο όνειρο και μάλιστα… με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα, η Γκρόνινγκεν μετράει 15 νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ έχει 2 ισοαπλίες και μόλις μια ήττα.

Στη φετινή πορεία του στην Ολλανδία, ο Βέλγος μπακ αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ αλλά και ως στόπερ, παίζοντας στα 31 από τα συνολικά 32 παιχνίδια της ομαάδας του και πετυχαίνοντας 2 γκολ, σε συνδυασμό με 5 ασίστ.

Έτσι, με την πολύτιμη συμβολή του 33χρονου μπακ η Γκρόνινγκεν βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και απέχει μόλις έναν πόντο από τη 2η θέση που δίνει την απευθείας άνοδο. Αν δεν μπορέσει να ξεπεράσει ούτε την Βίλεμ (6 βαθμοί απόσταση), ούτε τη Ρόντα (1 βαθμός απόσταση), θα αναγκαστεί να διεκδικήσει την άνοδο της στην Eredivisie.

loading...

Previous articleΠως ο Δημήτρης Γούτας έγινε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Championship (Wyscout Analysis)!
Next articleΑπό τον ΠΑΣ Γιάννενα, σκόρερ στο πρωτάθλημα Γεωργίας (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here