Δεν είναι πρώτη φορά που το φετινό καλοκαίρι απασχολεί τη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, πιθανή πώληση του Καλέντ Νάρεϊ.

Αυτή τη φορά υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση αφού αυτό το… σενάριο που κυκλοφορεί φαίνεται να είναι υπαρκτό με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα να δίνει το αρχικό ρεπορτάζ της είδησης. Ο Γερμανός εξτρέμ που αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στον «δικέφαλο» και πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Καλίτζ.

Στην ανάρτηση του ο Ιταλός αναφέρει πως το κλαμπ που έχει προσεγγίσει τον Νάρεϊ, θέλει να έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ από την άλλη από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ προκύπτει πως η οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει μετά τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Χαρτς.

Για τον Νάρεϊ, των οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, η πρόταση των Σαουδαράβων είναι του ύψους των 2 εκατ. ευρώ. Πλέον αναμένεται το πότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές για όλες τις πλευρές στην υπόθεση μεταγραφής του Γερμανού εξτρέμ.

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει την απόκτηση του Μεϊτέ με τη μορφή δανεισμού
Next article«Άρης και Παλμέιρας συμφώνησαν για το δανεισμό του Μισέλ Αουγκούστο»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here