Σε έναν αναμενόμενο… αποχαιρετισμό προχώρησε ο ΠΑΟΚ αφού οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία για την πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ.

Ο Γερμανός εξτρέμ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τον «δικέφαλο» έναντι 1.5 εκατ. ευρώ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια, σκοράροντας οκτώ γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Το ποσό της μεταγραφής όπως και η διάρκεια υπογραφής του συμβολαίου του 29χρονο εξτρέμ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά αναμένεται να γνωστοποιηθούν μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ.

Ο Νάρεϊ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022 και αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια, σκοράροντας οκτώ γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μάλιστα ο έμπειρος εξτρέμ αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον ΠΑΟΚ γράφοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, «Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά το μήνυμα του Νάρεϊ:

«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ,

Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν. Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος, αλλά η αγάπη που πήρα από τους οπαδούς και από όλους στον σύλλογο με πλημμύρισε.

Η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις στην πορεία και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα είναι πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Εύχομαι σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ και σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου μόνο τα καλύτερα για το μέλλον. Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ».

loading...

Previous articleΟ Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κορνετέ
Next articleΣτη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη ο Ρούμπεν Πάρντο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here