Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Νέβεν Τζούρασεκ. Οι “κίτρινοι” ανακοίνωσαν την οριστική τους συμφωνία με τον Κροάτη αμυντικό χαφ που αποτέλεσε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ομάδα του 24χρονου Κροάτη χαφ ήταν η Σαχτάρ Ντόνετσκ με την οποία πέρυσι μέτρησε 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Neven Đurasek για τα επόμενα δύο χρόνια (με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο).

O Neven Đurasek γεννήθηκε στην πόλη Varazdin της Κροατίας στις 15 Αυγούστου του 1998 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ομώνυμης τοπικής ομάδας.

Σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα αναπτυξιακά τμήματα της Dinamo Zagreb. Οι δύο δανεισμοί του σε Lomotiva Zagreb (2018-2019) και Varazdin (2019-2021) τον βοήθησαν να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να πάρει σημαντικές εμπειρίες.

Μετά από 36 συμμετοχές (5 γκολ) στην δεύτερη κατηγορία και 79 συμμετοχές (4 γκολ, 3 ασίστ) στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας, ο 24χρονος διεθνής μέσος έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του το καλοκαίρι του 2021.

Αρχικά για μια σεζόν ως δανεικός στην ουκρανική Dnipro-1 (19 συμμετοχές, 2 ασίστ) και έπειτα για άλλον ένα χρόνο στην Olimpija Ljubljana της Σλοβενίας (6 συμμετοχές, 1 ασίστ).

Η θητεία του στη Dinamo Zagreb έφτασε στο τέλος της το περασμένο καλοκαίρι όταν η Shakhtar Donetsk αποφάσισε να τον αγοράσει.

Με τη φανέλα των Ουκρανών αγωνίστηκε 26 φορές (1 γκολ, 3 ασίστ) με σημαντική συμμετοχή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Shakhtar Donetsk σε UEFA Champions League και UEFA Europa League.

Μετά από μια «γεμάτη» χρονιά σε χρόνο συμμετοχής και σε εμπειρίες, ο Neven Đurasek -διεθνής με όλα τα αναπτυξιακά συγκροτήματα της Κροατίας (U15, U16, U17, U18, U19, U20, U21)- ανήκει πλέον στην οικογένεια του ΑΡΗ.”

«Νιώθω περήφανος που από σήμερα είμαι παίκτης του ΑΡΗ»

Μιλώντας στο arisfc.com.gr, ο Neven Đurasek, τόνισε:

«Νιώθω περήφανος και πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι παίκτης του ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με παράδοση και με φανταστικούς οπαδούς. Σε μια ομάδα, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γεγονός αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου.

Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι να γνωρίσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ξεκινήσω τη δουλειά μαζί τους γιατί μας περιμένει μια απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και στόχος μου με τον ΑΡΗ τη νέα σεζόν είναι να τερματίσουμε στην τετράδα.

Στην Ευρώπη, στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa Conference League και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Ήρθα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ με όλες τις δυνάμεις μου και την εμπειρία μου. Οι φίλαθλοι θα δουν έναν μαχητή μέσα στο γήπεδο που θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Μου αρέσει η ομάδα μου να έχει τη μπάλα στα πόδια της. Όταν δεν την έχει, το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να την κερδίζω ξανά.

Ανυπομονώ για να παίξω στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη νέα μου ομάδα».

loading...

Previous articleΜεγάλη μεταγραφή για τον Γούτα, ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ
Next articleΔιπλή μεταγραφική ενίσχυση για Πανσερραϊκό, ανακοινώθηκαν οι Γκοτζαμανίδης και Τόμας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here