Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει ενδιαφέρον από το Νησί της Αφροδίτης.

Με το συμβόλαιο του 33χρονου Αργεντίνου να φτάνει στο τέλος του, το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του Φακούντο Σάντσεζ αρχίζει να… μεγαλώνει και εκτός από ομάδες της πατρίδας του που «βολιδοσκοπούσαν» την περίπτωσή του, μια ακόμη ομάδα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την κυπριακή, ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία βρίσκεται ένας γνώριμος του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Ρότσα έχοντας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν καλή άποψη για τον Σάντσεζ, παρόλα αυτά ο Αργεντίνος βρίσκεται ήδη στο 33ο έτος της ηλικίας του και με το συμβόλαιό του να λήγει έχοντας ανανεωθεί πέρυσι για ένα έτος, οι «πράσινοι» θέλουν να εξετάσουν και άλλες επιλογές, παρά το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον θεωρεί έναν «πιστό στρατιώτη».

Εδώ εμπλέκεται η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Ισπανός πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρότσα.

Ο Σάντσεζ ήρθε στον Παναθηναϊκό επί θητείας Ρότσα, με τον Ισπανό να τον έχει σε εκτίμηση και να… παρακολουθεί την περίπτωσή του, ενώ αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει και επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του Σάντσεζ μετά και τη λήξη του συμβολαίου του!

loading...

Previous article«Παίζει» ξανά του Κρίστενσεν για Παναθηναϊκό
Next articleΟ Πέλκας δεν ανανεώνει με τη Φενέρμπαχτσε και υπογράφει στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Τούρκους

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here