Ο Άνταμ Τσέριν του Παναθηναϊκού ήταν από τους στυλοβάτες στην εξαιρετική πορεία που έκανε η Σλοβενία στο Euro 2024 και εκτός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είχε ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της και άλλες δύο ομάδες από την Ιταλία έχουν μπει στο… παιχνίδι για να αποκτήσουν τον Σλοβένο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του «fussballeuropa», ο 24χρονος μέσος, που έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για νέο συμβόλαιο, έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα δύο ομάδων της Serie A, της Ουντινέζε και της… Τσαμπιονσλιγκάτης Μπολόνια.

Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμη προς τους Κυπελλούχους Ελλάδας, ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να φτάσουν στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Ο Τσέριν έκανε μία εξαιρετική σεζόν και με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποιώντας 40 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε τρία γκολ κι έδωσε τρεις ασίστ, ενώ στο τρέχον Euro ήταν βασικότατος με 4 συμμετοχές στα ισάριθμα παιχνίδια της χώρας του στη διοργάνωση.

loading...

Previous articleΑυτό είναι το αγωνιστικό προφίλ του Χοακίν Κορέα (vids)
Next articleΑυτός είναι ο Αμπουμπακάρ που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here