Νέα στοιχεία στα δημοσιεύματα που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τους δύο ποδοσφαιριστές της Τραμπζονσπόρ που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ζινκερνάγκελ έδωσε ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», τονίζοντας πως τον Μάξι Γκόμες θα προσπαθήσουν να τον αξιοποιήσουν μάλιστα, ενώ αποκάλυψε πως ο Δανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αρέσει ιδιαίτερα στον προπονητή της Τράμπζονσπορ και γι’ αυτό ανέβασαν την πρόταση περιμένοντας εκ νέου απάντηση από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση ούτε για τον Μπάρτρα ούτε για τον Γκόμες. Το υψηλό κόστος του Γκόμες δεν σημαίνει πως θέλουμε να τον πουλήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον αξιοποιήσουμε. Ο Ζινκερνάγκελ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον προπονητή μας γι’ αυτό αυξήσαμε την προσφορά μας και από δανεισμό δίνουμε πλέον περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε την απάντηση του Ολυμπιακού».

loading...

Previous articleΤρίτη μεταγραφή για τον Πανσερραϊκό, ανακοίνωσε τον Ντάνκερλαι
Next articleΤελειώνει… άδοξα από την Αραβία ο Μανωλάς, αποχωρεί από τη Σαρτζά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here