Η υπόθεση του Μπρούνο Πέτκοβιτς έχει επανέλθει στο προσκήνιο εδώ και μερικά 24ωρα για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Κροάτης φορ απασχολεί ελληνική ομάδα αφού πριν ορισμένο χρονικό διάστημα είχε βρεθεί και στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι γνωστό πως είναι αρκετά συγκεκριμένα, τουλάχιστον όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις που θα πρέπει να κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας με αυτούς της Κροατίας. Η ρήτρα που είναι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και για ακόμη μια εβδομάδα, ως τις 15 Ιουλίου, είναι στα 2.5εκ. ευρώ ένα ποσό όχι ιδιαίτερα αποτρεπτικό για το… ταμείο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο το πιθανό… κόλλημα εντοπίζεται στα χρήματα που ζητάει ο έμπειρος επιθετικός σαν συμβόλαιο. Αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι 2εκ. ευρώ, ποσό που υπερβαίνει κατά μισό εκ. ευρώ τους πιο ακριβοπληρωμένους που αυτή τη στιγμή είναι οι Ζίφκοβιτς και Μαντί Καμαρά, αλλά και ο Κωνσταντέλιας που αναμένεται να φτάσει σε αυτό το ποσό.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει πως Φιορεντίνα και Μπολόνια έχουν κάνει πρόταση με 1.5εκ. ευρώ το χρόνο στον Πέτκοβιτς, με αμφότερες να έχουν βρει «πόρτα» από τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Sportsport» αναφέρει:

 «Ο Πέτκοβιτς έθεσε ψηλά τον πήχη. Δε θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά αν ήδη σχεδιάζει να φύγει από την Ντιναμό, θέλει να πάει σε ένα σύλλογο, που θα κερδίζει αξιοπρεπή χρήματα. Η ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ λήγει σε επτά ημέρες. Αν ο Πέτκοβιτς δε βρει μέχρι τότε σύλλογο πρόθυμο να πληρώσει αυτό το ποσό, τότε η Ντιναμό θα είναι αυτή που θα διαχειριστεί την πιθανή μεταγραφή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μέχρι στιγμής, η Μπολόνια και η Φιορεντίνα έχουν κάνει σοβαρή διερεύνηση. Οι δύο ομάδες της Serie A, του προσέφεραν ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο Κροάτης επιθετικός αρνήθηκε. Ο τελευταίος που χτύπησε την πόρτα του Πέτκοβιτς, ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε μισθό 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που είναι πολύ υψηλός για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here