Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ενίσχυση του στη θέση των σέντερ μπακ με την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον και προχωράει και στην ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Όπως φαίνεται η περίπτωση που προκρίνεται είναι αυτή του Άαρον Μάρτιν.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ανήκει στην Τζένοα και έχει συμβόλαιο ως το 2026. Η καριέρα του Μάρτιν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ εκεί όπου κατάφερε να φτάσει και στην πρώτη ομάδα το 2016, κάνοντας μια εξαιρετική διετία που εκτόξευσε την αξία του. Το καλοκαίρι του ’18 η Μάιντζ απέκτησε δανεικό τον Ισπανό και ένα χρόνο αργότερα με κανονική μεταγραφή, έναντι των 8εκ. ευρώ.

Εκεί παρέμεινε 1.5 χρόνο, πριν τον Ιανουάριο του 2021, φύγει δανεικός στην Θέλτα για έξι μήνες. Στη συνέχεια επέστρεψε και παρέμεινε στη Γερμανία ως το 2023, με την Τζένοα τότε να τον αποκτά ως ελεύθερο υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Παράλληλα ο Μάρτιν ήταν και διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας.

Εκτός από το αριστερό άκρο της άμυνας, ο 27χρονος Ισπανός παίζει και στο κέντρο, ουσιαστικά σαν φουλ μπακ, επομένως δίνει μια εξαιρετική λύση στα πλάγια της άμυνας. Η αξία του στο transfermarkt είναι στα 5εκ. ευρώ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 24 συμμετοχές και είχε και 1 ασίστ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


Previous article«Μέσα στην εβδομάδα συνάντηση ΑΕΚ – Κρουζ Αζούλ για να καθοριστούν οι εξελίξεις με Αντούνα» (pic)
Next articleΑΕΚ: Τα Μεξικανικά ΜΜΕ, η σύνδεση πιθανής πώλησης Ελίασον με τον Αντούνα & η περίπτωση Λαμέλα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here