Τι αναφέρει τούρκικο δημοσιεύμα.

Η απόδοση του Ακαϊντίν σχολιάζεται εκτενώς στον τουρκικό Τύπο, αφού πρόκειται για ένα σημαντικό μέλος της Εθνικής Τουρκίας που το καλοκαίρι θα παίξει στο Euro 2024. Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βιτσέντζο Μοντέλα να τον υπολογίζει για την ενδεκάδα, ενώ ο Ιταλός ταξίδεψε πρόσφατα στην Αθήνα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Ακαϊντίν.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Φατίχ Τερίμ εισηγήθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο την παραμονή του Ακαϊντίν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Διότι θεωρεί πως ο 30χρονος στόπερ ταιριάζει στη φιλοσοφία που θέλει για τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2024-2025, όπως τον έχει στο μυαλό του ο Τούρκος προπονητής.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία υποστηρίζουν πως από το Τριφύλλι έχουν επαφές με τη Φενέρμπαχτσε, για να αναζητήσουν μία μορφή συμφωνίας για τον Ακαϊντίν. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας, αφού το αντίτιμο κρίνεται υπερβολικό. Από την άλλη, η Φενέρ δαπάνησε 3,7 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Ακαϊντίν πριν 1,5 χρόνο και δεν θα ζημιώσει το ταμείο της.

Μία αμοιβαία αποδεκτή φόρμουλα θεωρείται η επέκταση του δανεισμού του Ακαϊντίν για άλλη μία σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει τις αποδοχές του παίκτη και να καταβάλλει ενοίκειο στην τουρκική ομάδα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» και τα «καναρίνια» εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, σε άμεση συνεννόηση με την πλευρά του Ακαϊντίν.

loading...

Previous articleΣε επαφές με ελληνική ομάδα ο Εραμούσπε
Next articleΠρώην προπονητής του… Πανσερραϊκού στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here