Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αυστρία για τον 19χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κωττά του ΠΑΟΚ υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται μεταξύ αυτών η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Φούλαμ και η Νις.

Στο ρεπορτάζ της αυστριακής ιστοσελίδας fussballeuropa τονίζεται πως ειδικά η Ατλέτικο Μαδρίτης τον έχει παρακολουθήσει και με την Εθνική Νέων. Ο Κωττάς πέρσι έκανε 17 ματς συνολικά με τον ΠΑΟΚ Β, ενώ έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδα Fussballeuropa.com αναφέρει τα εξής : 

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συγκεντρώσει ξανά την ομάδα του για πρώτη φορά την Πέμπτη. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Στα δικά του νιάτα ωριμάζει ο Δημήτρης Κωττά, που σύμφωνα με πληροφορίες του Fussballeuropa.com βρίσκεται μεταξύ άλλων στην λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έρχονται κάποιες σημαντικές ημερομηνίες για τους πρωταθλητές Ελλάδας τις επόμενες μέρες. Κάποιοι απαιτούν περισσότερη ψυχική δύναμη, όπως μετά την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο άλλος είναι πιο απαιτητικός σωματικά με την έναρξη της προπόνησης. Ο Δημήτρης Κωττάς ελπίζει να μπορεί να εμφανίζεται τακτικά με τους επαγγελματίες κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fussballeuropa.com, το προφίλ του Κωττά είναι διαθέσιμο σε πολυάριθμους ευρωπαϊκούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Φούλαμ και της Νις. Όλοι οι σύλλογοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το καλυτερο δυνατό τσεκαρίσμα του παίκτη και ελέγχουν αν μια μεταγραφή είναι αρχικά επιλογή για την αντίστοιχη δεύτερη ομάδα.

Ο Κωττάς χρησιμοποιείται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης που τείνει να βασίζεται σε απλά μέσα στις ενέργειες του με τη μπάλα, κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό χαρακτηριστικό. Ο Κωττάς προτιμά σύντομες, ασφαλείς πάσες και είναι δυνατός στις μονομαχίες λόγω της σωματότητάς του.

Ο νεαρός αμυντικός εκπροσωπούσε την Ελλάδα του για χρόνια. Αρχικά πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023 στη Μάλτα με την U19 της Ελλάδας, ενώ αργότερα ηγήθηκε της ίδιας ομάδας ως αρχηγός και βασικός παίκτης».

loading...

Previous articleΑυτός είναι ο Ραζβάν Μαρίν που αρέσει στον ΠΑΟΚ (vids)
Next article«Μακριά από την Σπόρτινγκ λόγω Μπολόνια ο Ιωαννίδης»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here