Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που προσπάθησε να φέρει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Ελλάδα, ο μάνατζερ του Ιταλού προπονητή, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στην εξαιρετική οικονομικά πρόταση που έγινε στον Σάρι από τους Κυπελλούχους Ελλάδας, αλλά και τα οικογενειακά θέματα που δεν του επέτρεψαν να αφήσει την Ιταλία.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους κορυφαίους μάνατζερς και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε το στυλ της διαπραγμάτευσης. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά. Μόνο που για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει όρεξη να φύγει από την Ιταλία.

Όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του πλάνου του.

Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να τους βάλουμε σε θέση να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικοί μαζί μας».

loading...

Previous articleA Bola: «Η Πόρτο ζητά 18 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Κάρμο» (pic)
Next articleO Τσέριν ο πιο δημιουργικός παίκτης της Σλοβενίας στα προκριματικά του Euro (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here