Η περίπτωση του Βάνια Ντρκούσιτς έχει βρεθεί ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για αντικαταστάτης του Τροστ Εκόνγκ. Ωστόσο αυτή μόνο εύκολη δεν είναι & οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν χωρίς βέβαια να… παίζουν μόνοι τους.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Σλοβενίας για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό της Σότσι έχει καταθέσει πρόταση και η Ελλάς Βερόνα. Χωρίς να αναφέρονται παραπάνω λεπτομέρειες βέβαια για το ποσό ή για το αν έγινε αποδεκτή ή όχι. Να υπενθυμίσουμε πως για τον Ντρκούσιτς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και άλλες ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Σεβίλλη και η Ζενίτ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το planetnogomet.si:

«O Βάνια Ντρκούσιτς δεν έχει ακόμη απάντηση στο ερώτημα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Εuro, το ενδιαφέρον γι’ αυτόν είναι μεγάλο. Η Σεβίλλη, μεταξύ άλλων, έχει μπει στη μάχη για την απόκτησή του, η Ζενίτ και ο ΠΑΟΚ τον θέλουν, ενώ και ο Ερυθρός Αστέρας είναι ακόμα στο παιχνίδι.

Ακόμη, η Ελλάς Βερόνα έχει δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν, έχοντας ήδη στείλει επίσημη πρόταση στην Σότσι, αλλά δεν είναι γνωστό αν οι Ρώσοι την έχουν αποδεχθεί ή απορρίψει. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: Ο Ντρκούσιτς θα αλλάξει σίγουρα ομάδα πριν από το τέλος του καλοκαιριού. Το μόνο ερώτημα είναι πού θα πάει».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here