Τι και αν έφυγε από τον ΠΑΟΚ με την… ρετσινιά του αποτυχημένου και κακού προπονητή, στη Βραζιλία διαπρέπει. Ο λόγος για τον Αμπέλ Φερέιρα που κυριολεκτικά δεν σταματάει να κατακτά τίτλους.

Ο 45χρονος Πορτογάλος που βρίσκεται από το 2020 στην Παλμέιρας, το βράδυ της Κυριακής (7/4) κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο Paulistao με την «βερντάο». Πρόκειται για πρωτάθλημα της πολιτείας του Σάο Παόλο που διεξάγεται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της σεζόν.

Με… μπροστάρη τον -ήδη κλεισμένο από τη Ρεάλ Μαδρίτης- 17χρονο Έντρικ, που συμμετείχε και στα δύο γκολ της ομάδας του η Παλμέιρας ανέτρεψε την ήττα με 1-0 από τη Σάντος κερδίζοντας 2-0 στο δεύτερο παιχνίδι και έγινε αυτή η πρωταθλήτρια της πολιτείας. Αυτός μάλιστα ήταν ο δέκατος τίτλος που κατακτά ο Φερέιρα που δίκαια λογίζεται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Βραζιλίας, 2 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Κύπελλο Βραζιλίας, 1 Κόπα Σουνταμερικάνα, 1 Σούπερ Καπ και 3 Παουλιστάο.

loading...

Previous articleΜε τι τιμωρία κινδυνεύει η Φενέρμπαχτσε που αποχώρησε από το Super Cup – Το κέρδος της εν όψει Ολυμπιακού
Next articleΑΕΚ: Μεγάλη «πληγή» τα παιχνίδια που προηγείται – Έχει χάσει 19 βαθμούς τη φετινή σεζόν!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here