Με μια πολύ σημαντική απουσία ενδέχεται να παραταχθεί απόψε το βράδυ (15/8 20:30) η ΑΕΚ κόντρα στη Νόα, στο εντός έδρας παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Conference League. Εκεί η Ένωση καλείται να κάνει την ανατροπή του πρώτου αγώνα όπου γνώρισε μια αναπάντεχη ήττα με 3-1.

Το όνομα της απουσίας αυτής, είναι Λιβάι Γκαρσία με τον 26χρονο φορ να μην συμμετέχει στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (14/8) στην OPAP Arena. Αντίθετα στον επιθετικό από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο ακολουθείται ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, μήπως και καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με τον Ματίας Αλμέιδα να παραδέχεται ότι δύσκολα θα αγωνιστεί, ωστόσο θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

«Ακόμα όχι, πρέπει να δοκιμάσουμε και πιθανόν να μην είναι ο Λιβάι. Θα δούμε πως μπορούμε να λύσουμε αυτό το θέμα. Σε σχέση με αυτό που είπατε ότι αλλάζω παίκτες στις θέσεις τους, τώρα ίσως χρειαστεί να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά με τις ώρες που κυλούν να είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον 26χρονο φορ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here